07-01-2014, 16:49 PM
Tere kõigile! Seda teemat oli huvitav lugeda. Juba külalisena . Nüüd aga veidi murest. Oman Neva MB-1. Praeguseks väga heas töökorras, aga midagi on täiuslikusest puudu... Nimelt niiduk (soovitavalt rootorniiduk, aga kui seda ei liigu, siis lattniiduk ) ning käru. Kasvõi pisike ja omatehtud . Ega teil toredad inimesed ei ole neid kuskil ripakile jäänud ja te ise neid ei vaja. Ehk saaksin mina oma maakodus õnnelikuks ja teie endale ruumi uute asjade jaoks Ainuke soov oleks, et nad oleks tõesti töökorras Hind ka ei tohiks päris kirves olla . Pakkumised võib teha siia või kaasikut@hot.ee
Ja kui siit kaudu pole võimalik saada, siis kas keegi teab, kust on võimalik neid hankida ? Venemaale ma kindlasti ei lähe. Kuulutustes öeldakse, et eraldi ei müüa, ainult komplektina Ette tänades, Kõpitseja.
Ja kui siit kaudu pole võimalik saada, siis kas keegi teab, kust on võimalik neid hankida ? Venemaale ma kindlasti ei lähe. Kuulutustes öeldakse, et eraldi ei müüa, ainult komplektina Ette tänades, Kõpitseja.