06-02-2014, 21:35 PM
igal oma arvamus
minu mõtted
gaasiga on lihtne ja kindel süttimine
stabiilne temperatuur
lihtsalt reguleeritav temperatuur
põlemise jääkproduktina tekkiv veeaur hoiab liha mahlase (ma pole mahlasemat kana rinda saanud kui gaasi pealt)
pikema ürituse juures on plussiks nn. mitmekordne kasutamine - teed portsu valmis ja söödad külalisi, hakkab otsa saama teed uue portsu
tohib kasutada hoonete läheduses
samas on vahe grillil ja grillil nagu seda on ka söel ja bbq-l
kestakuju, põletikuju, võimsus jms.
väga palju mõjutab nt. põleti kuju ja materjal ja samuti resti materjal
ise hindan malmpõletit ja malmresti
weber´i puhul maksab kahjuks nimi liiga palju ja selle raha eest saab parema grilli mille nimi pole nii "särav"
ise kasutan 3 malmpõletiga roostevaba kestaga grilli millel pool on rest ja pool on plaat mis mõlemad siis malmist
ning parimad produktid mida ma olen sealt saanud on nt. liblikana lahti lõigatud terve kana või siis suure ehk viilutamata tükina veise filee. kuigi ka kõik muu on olnud parem kui ku varasemad kogemused söega.
söega on lihtne asi ära kuivatada kuigi jah oma võlu on söe maitsel ja sellel grillimise protsessil aga mugavus ja kindlus kvaliteetsemale söögile paneb mind gaasi pooldama
kui aga mõelda puidule siis pigem mõtleks ühele korralikule bbq ahjule selline nagu meil nimetatakse sarvik (põlemisakmber all ja selle kohal küpsetuskambril kaks suitsutoru mõlemas otsas üks)
kui sealt saab mitmete tundide pärast peale madalal temp. küpsenud liha taldrikule siis on õnn saabunud ja kindlasti olnud põhjendatud ootamine.
minu mõtted
gaasiga on lihtne ja kindel süttimine
stabiilne temperatuur
lihtsalt reguleeritav temperatuur
põlemise jääkproduktina tekkiv veeaur hoiab liha mahlase (ma pole mahlasemat kana rinda saanud kui gaasi pealt)
pikema ürituse juures on plussiks nn. mitmekordne kasutamine - teed portsu valmis ja söödad külalisi, hakkab otsa saama teed uue portsu
tohib kasutada hoonete läheduses
samas on vahe grillil ja grillil nagu seda on ka söel ja bbq-l
kestakuju, põletikuju, võimsus jms.
väga palju mõjutab nt. põleti kuju ja materjal ja samuti resti materjal
ise hindan malmpõletit ja malmresti
weber´i puhul maksab kahjuks nimi liiga palju ja selle raha eest saab parema grilli mille nimi pole nii "särav"
ise kasutan 3 malmpõletiga roostevaba kestaga grilli millel pool on rest ja pool on plaat mis mõlemad siis malmist
ning parimad produktid mida ma olen sealt saanud on nt. liblikana lahti lõigatud terve kana või siis suure ehk viilutamata tükina veise filee. kuigi ka kõik muu on olnud parem kui ku varasemad kogemused söega.
söega on lihtne asi ära kuivatada kuigi jah oma võlu on söe maitsel ja sellel grillimise protsessil aga mugavus ja kindlus kvaliteetsemale söögile paneb mind gaasi pooldama
kui aga mõelda puidule siis pigem mõtleks ühele korralikule bbq ahjule selline nagu meil nimetatakse sarvik (põlemisakmber all ja selle kohal küpsetuskambril kaks suitsutoru mõlemas otsas üks)
kui sealt saab mitmete tundide pärast peale madalal temp. küpsenud liha taldrikule siis on õnn saabunud ja kindlasti olnud põhjendatud ootamine.