14-02-2014, 23:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-02-2014, 23:12 PM ja muutjaks oli supp.)
vot ma pole kunagi c6-ga sõitnud, aga olen alati lubanud, et kui kunagi rikkaks saan siis ostan endale ühe heleda sisuga bensuka (või kui kohalikul turul selline müüki peaks sattuma), samas mu töökaaslane loodab, et kui ta leiab piisavalt veidra tutika auto mida osta, et ma siis ostaks ära tema 3,5l bensu täispauk velsatise. No krt velsatis on lahe, suur ja mugav ning ka mõistlikult töökindel aga mul on komme kaasaegseid autosid ümber arvestada vanatehnikasse ehk siis selle mugavuse, hinna ja küttekulu poolelt kiikan ikka vanakooli usa masinaid (neil veel tagavedu ka plussiks)
hetkel liigun sel talvel fiat seicento sportinguga ja see auto on ideaalse ruumilahendusega, ehk esiistmel pole 2m inimesel probleemi (noh juhil võiks jalanr ikkagi alla 40 olla), 1,80 inimesi saab 3tk suht murevabalt vedada ja taga mütsiriiulilt saab eesistuja võtta asju ilma oma kohalt lahkumatta, pole seda ülaltoodud paremajala probleemi, kuid on vasaku oma (imselt kui suvel sellega sõidan siis panen vasku jala aknast välja, sest sees pole disainerid sellele ruumi leidnud), sõiduabidest on roolivõim ja auto iseloom on selline, et varem või hiljem sellega kiiruseületamise eest linnas trahvi saab
hetkel liigun sel talvel fiat seicento sportinguga ja see auto on ideaalse ruumilahendusega, ehk esiistmel pole 2m inimesel probleemi (noh juhil võiks jalanr ikkagi alla 40 olla), 1,80 inimesi saab 3tk suht murevabalt vedada ja taga mütsiriiulilt saab eesistuja võtta asju ilma oma kohalt lahkumatta, pole seda ülaltoodud paremajala probleemi, kuid on vasaku oma (imselt kui suvel sellega sõidan siis panen vasku jala aknast välja, sest sees pole disainerid sellele ruumi leidnud), sõiduabidest on roolivõim ja auto iseloom on selline, et varem või hiljem sellega kiiruseületamise eest linnas trahvi saab