15-02-2014, 00:41 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-02-2014, 00:55 AM ja muutjaks oli margopyks.)
Vana Volvo on auto Suure tähega.Ma ei liialda,et ma olen sõitnud sellise Volvoga millest Eesti Volvo peded ei näei isegi und.Volvo 940 universaal pluss mingid tähed ei mäleta 2,5 benss pluss turbo ja ei ole trüki viga 192kw plus manuaal kast, lisasid hinna kirja lõpp.Kütte kulu keskmine 8l sajale.Euroopa teededel 220kmh neli täiskasvanut pardal plus pagsa ei olnud proobleem.Auto sai otsa tänu Paide RULL NOKKADELA.Ja siis tuli välja auto ekstreemsus,et on tehtud mingi tehese eriversioon ja test sama sugust ei leitud enam.Üritan ka mõned pildid panna.
See läks veel meelest, et mõni mees ütleb,tee oli võõras ja abi vajad segasid ja panin kraavi siis see on sama mis hüppa vette tundmatus kohas pea ees ja ratastool.Ja nii see ongi ja jääb.Vahet ei ole.
See läks veel meelest, et mõni mees ütleb,tee oli võõras ja abi vajad segasid ja panin kraavi siis see on sama mis hüppa vette tundmatus kohas pea ees ja ratastool.Ja nii see ongi ja jääb.Vahet ei ole.