19-02-2014, 10:48 AM
(18-02-2014, 03:03 AM)Marko Kirjutas: Detonatsiooni järgi reguleerimiseks oleks ilmselt 76 bensiini vaja, 95.ga ei klõbise ju klapid
Mulle tundub ka nii.
Täna käisin mõlema masinaga teistisõite tegemas. Soov oli kuulda korrakski seda müstilist raamatutes kirjeldatavat detonatsiooni. Tehaseraamatu järgi siis tuleb tasasel teel neljanda käiguga kiirusel 25km/h järsult vajutada gaasi ja kiirendada kuni 60km/h. Prooviks keerasin mõlemil jagajad nii varasesse asendisse kui andis (üks ei lähe siis enam starterist käima). Aga mida pole seda pole! Võibolla on asi mu muusikalises kuulmises, aga mina ei suutnud kummastki mingitki klõbinat välja võluda.
Sellises, mu meelest liiga varases asendis, ei käi masinad enam ilusti ka, tühikäigul ja pööretel on vahelejätud.
Lisaks on ka karbusse vaja kuidagi rammusamaks reguleerida, sest mõlemad jäävad gaasi põhja vajutades nälga (kiirenduspumbad on mõlemil töökorras) - hakkavad "põputama", kuigipalju on abi toore pealetõmbamisest. Ega seal vist muud võimalust pole, kui tuleb erinevaid peadüüse katsetama hakata?