26-02-2014, 02:07 AM
Lugesin lõpuks kah. Isand Marko räägib asjalist juttu ka, aint kõik ei sobi isand maitusele, mida pakutakse
.Üks riist ei sobi sageli mitme töö tegemiseks, mina lähen ka jämedama kruvikeeraja järgi, kuigi olemasolev peenem suudaks kruvi lahti keerata. Aga vat ei ole see õige!
Mul on kah sahtlipõhjas mõned jõude seisvad suuremat sorti viilid, aint kardan, et vahest liiga kulunud. Pean neid lähemalt takseerima..
Olen samuti kasutanud sellist lihvpaberi liistule liimimist, selle vahega ainult, et olen miskise pehmema tüki vahele liiminud, Vilt või miskit. Ja kasutanud olen seda riidealusel punast lihvpaberit - peab sitkemalt vastu. Aeg-ajalt suruõhuga puhtaks ja käib jälle.
Alles lihvisin vanemat mööblit lakist puhtaks. Kasutasin nii elektriga massinaid kui ka käsivarre jõudu. Ütlen niipalju, et tulemus on hea, kui asju mõistusega teha. Vahest ka õigesti, nii enam-vähem.. Eks on oluline ka, millega asjad hiljem kaetakse. Mina katan tumedama paadilakiga. Nii ma seda kutsun, aga on igavesti hea asi. Tulemus saab kena, pole kriime aga laike ega midagi.
.Üks riist ei sobi sageli mitme töö tegemiseks, mina lähen ka jämedama kruvikeeraja järgi, kuigi olemasolev peenem suudaks kruvi lahti keerata. Aga vat ei ole see õige!Mul on kah sahtlipõhjas mõned jõude seisvad suuremat sorti viilid, aint kardan, et vahest liiga kulunud. Pean neid lähemalt takseerima..
Olen samuti kasutanud sellist lihvpaberi liistule liimimist, selle vahega ainult, et olen miskise pehmema tüki vahele liiminud, Vilt või miskit. Ja kasutanud olen seda riidealusel punast lihvpaberit - peab sitkemalt vastu. Aeg-ajalt suruõhuga puhtaks ja käib jälle.
Alles lihvisin vanemat mööblit lakist puhtaks. Kasutasin nii elektriga massinaid kui ka käsivarre jõudu. Ütlen niipalju, et tulemus on hea, kui asju mõistusega teha. Vahest ka õigesti, nii enam-vähem.. Eks on oluline ka, millega asjad hiljem kaetakse. Mina katan tumedama paadilakiga. Nii ma seda kutsun, aga on igavesti hea asi. Tulemus saab kena, pole kriime aga laike ega midagi.