12-03-2014, 17:12 PM
(12-03-2014, 12:46 PM)hulgus Kirjutas:(12-03-2014, 11:38 AM)pen.skar Kirjutas: Kui tankimiskiirus tähtis pole, siis suurema stihli kork ikka jama. Kõigepealt peal-ümber saepuru hullemini kui tavakorgil - puhastamist. Siis vaata et ketiõli paaki ääreni ei vala- muidu kork võib petlikult kinni saada, kuid varsti avastad töllerdava korgi ja õlise püksisääre.
... ja s---l juhul jääb tööpäev poolikuks, kui korki hoidev nöörijupp ka plehku pannud. Pea 10 aastat kogemust sellise korgiga õpetab,, et stopper peab kontrollitud olema, korgi ümbrus puhas ja sulgemist tuleb kontrollida.
A muidu om see Stihl üks täitsa asine tükk, võrreldes plastikust HQ-ga...
Ma ei tea, palju siin mehed kõik metsa teevad, aga mina olen kasutanud viimased 6 aastat HQ 450, HQ 350 on ka olemas. Mõlemad uuena poest võetud ja no ei saa kuidagi öelda, et midagi kehvasti vastu peaks. 450-l pole üldse midagi remontinud, 350-l läks süütepool mingi 10 aastat peale ostu läbi. Muud kulud seisnevad ainult kütuse, õli , saeplaadi ja kettide ostmises. Lõikan umbes 50tm küttepuid aastas pakkudeks + ca 10 tihu palki oma tarbeks.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170