13-03-2014, 23:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-03-2014, 23:30 PM ja muutjaks oli JyrkaEE.)
(09-03-2014, 00:01 AM)camelion Kirjutas: tere
olen nüüd mina selle masina õnnelik omanik.
ja tahtsin küsida kuidas sa said jagu et tühikäigul oleks pöörded madalamad ja sama jama ka mul et madalatel pööretel käib üks pütt ja kui kaasi anda siis mõlemad.
Tore kuulda, et masin siiani alles. Ise arvasin, et ilmselt järgmised omanikud sõidavad masina puruks. Aga no ega seda peletist nii kergesti ei hävita

Ma pole vist siin teemas kirjutanud, et selle masina tühikäigu pöörded muutusid madalamaks kohe pärast õlivahetust. Minu teooria oli, et ilmselt on masinal õlirõngad nii läbi, et osa kütusest satub läbi põlemiskambri karterisse, õli vedeldub ja hakkab mõne aja pärast ise tagasi põlemiskambrisse tungima ja mootori pöörded tühikäigul tõusevad.
(11-03-2014, 18:15 PM)I.A Kirjutas: Mina koostasin antud relva 750-se mootori. Ilmselt on tal kontaktid ja süütepool l'bipõlenud ning kaarleek katkesti vahel. Karbussid kah korralikult üle vaadata.
Antud relval ikkagi 650ne Dnepri jõuallikas ja kontaktid, süütepool on tal suhteliselt uued, kuna veidi üle aasta tagasi sai talle tutikas linttraktori käivitusmootori magneeto ostetud.
PS! Huvitav oleks näha, milline masin hetkel välja näeb ning kuskandis asub.
Pots ja postivahe.