17-03-2014, 22:32 PM
(17-03-2014, 00:58 AM)meli666 Kirjutas: No mis seal siis nüüd nii hullu olla saab, et asi toimima ei peaks hakkama?
Kosmeetilist välimust ma taga ei aja. Kui aga asi jääb puht füüsiliselt kuidagi pumba toimimise enda taha, siis äkki jagad kogemusi? Rääkisid, et ridapumba korral peaks ka pihustid ära vahetama?
Mul ei hakanud masin originaal pihustitega tööle. Puterdas ja tuurid mängisid. Selline tunne, et mootor jäi nälga. Seepeale saigi uued d120 mootori pihustid ka võetud.
4st ridapumpa ise ei paigaldaks isegi viimases hädas. Enamjaolt need kulutavad rohkem raha selle paigaldusele (ümberehitusele) kui uue pumba hankimine võiks maksta. Tüüpiline viga on et pumpa ümberehitus tehakse valesti ja pump hakkab kütet karterisse pressima. Teisalt kas üks vana kulunud pump vahetada järgmisega on mõtekas.
Summuti ehituse osas soovitaks ise soojalt mõeda loodusele. Summuti on ikka asja pärast selline asi võiks ikka küljes olla.
kabiini osas vihje: t16m kabiin istub väikeste modifikatsioonidega peale. Mõlemil on madalad poritiivad. Peale on paigaldatud ka poola kabiini, kuid tolle ehitus juba rohkem vaevanõudev
Vanema mudeli otsanuut mitte ära käiv d21 kütusepump. Enamikul mtz pumpadel olen samasugust otsanuuti näinud. See pole ära käiv ja seetõttu sellist pumpa ei saa ka ümber teha ning samas ei ole võimalik kasutada ka koonus hammasrattaga variandil.
Kui keegi väga ihaleb siis järgnev uus pump mul üleliigne.
Uuem kütusepump mille otsanuut käib ära. Uuemal pumbal ja ridapumbal on otsanuut ka omavahel vahetatav koonus on sama. Kuigi pumba nuut jääb 2mm pumba poole. Nuudiga versioonil pole vahet, Koonushammakaga aga peab väheke pumba ja otsaplaadi tihendiga mässama- õhema leidma.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.