20-04-2014, 11:04 AM
Pärast seda pole maailm enam endine!
Juba ammu olen märganud, et pole enam inimestel aateid ega midagi püha! Kui varasematel aastatel olid Türi valla majad minu sünnipäeval ikka lipuehtes, siis sel aastal välja minnes, et lippudeta majad ära fikseerida ja teatada, kuhu vaja, olin sunnitud asja katki jätma, sest lihtsam oli üles tähendada need paar majapidamist, kus trikoloorid lehvisid...
Aga see viimane uudis on ikka täielik pauk alla poole vööd! Viimati tundsin sellist pettumust 1973 aasta samasugusel ilusal aprillipäeval nagu täna. Oli Vladimir Iljitši 103 sünnipäev, jooksin kodu poole, rind vaimustusest ja uhkusest pungil, jalad vaevu maad puudutamas ning uhiuus veripunane siidkaelarätt tuules lehvimas. Juba kaugelt hõiskasin kodustele - ema, isa, ma sain Pioneeriks!
Ja siiani ei lähe meelest vanemate jahedalt ükskõikne reageering ...
Pagan, ma saaks aru, kui Virtsu Tom teeks seda raha pärast, aga praegu ma tõesti ei mõista, mis teoksil on! Ehk on see siiski mingi kadedate vaenlaste laim? Ja ikkagi jääb mulle veel lootus, et Virtsu Tom on siiski ainult ilus legend nagu Kalevipoeg, Suur Tõll ja Leigar, loodud Põlvamaa vaimult rikaste ja tugevate tööinimeste poolt!
Ja kassiahastuse kohalt selgituseks - kassil on vähemalt 9 eri ahastust ja minul peamiselt ahastused ainult ongi...
Juba ammu olen märganud, et pole enam inimestel aateid ega midagi püha! Kui varasematel aastatel olid Türi valla majad minu sünnipäeval ikka lipuehtes, siis sel aastal välja minnes, et lippudeta majad ära fikseerida ja teatada, kuhu vaja, olin sunnitud asja katki jätma, sest lihtsam oli üles tähendada need paar majapidamist, kus trikoloorid lehvisid...Aga see viimane uudis on ikka täielik pauk alla poole vööd! Viimati tundsin sellist pettumust 1973 aasta samasugusel ilusal aprillipäeval nagu täna. Oli Vladimir Iljitši 103 sünnipäev, jooksin kodu poole, rind vaimustusest ja uhkusest pungil, jalad vaevu maad puudutamas ning uhiuus veripunane siidkaelarätt tuules lehvimas. Juba kaugelt hõiskasin kodustele - ema, isa, ma sain Pioneeriks!
Ja siiani ei lähe meelest vanemate jahedalt ükskõikne reageering ... Pagan, ma saaks aru, kui Virtsu Tom teeks seda raha pärast, aga praegu ma tõesti ei mõista, mis teoksil on! Ehk on see siiski mingi kadedate vaenlaste laim? Ja ikkagi jääb mulle veel lootus, et Virtsu Tom on siiski ainult ilus legend nagu Kalevipoeg, Suur Tõll ja Leigar, loodud Põlvamaa vaimult rikaste ja tugevate tööinimeste poolt!

Ja kassiahastuse kohalt selgituseks - kassil on vähemalt 9 eri ahastust ja minul peamiselt ahastused ainult ongi...