03-05-2014, 20:08 PM
(01-05-2014, 23:43 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Vaja ainult lp. Kass kampa võtta(ja kõik teised kassid ka muidugi.... ) Kassil nimelt juba käpp valge muuseumi rajamisel ja kogemused kindlasti abiks. Tavaliselt tuleb sellised kohe kampa võtta,sest siis õnnestub kindlasti!
Täpsustan veidi, kassil on muuseumi rajamisest pea hall, karv lahti ja eelmise laupäeva külmetamisest ka ilge nohu ja tatitõbi kallal, mis on võtnud viimase jõu ja mõistuse.
Tegelikult ehitab seda Väätsa muuseumi siiski legendaarne ksf! Valdo ustava kaaslanna Vilja abiga, meie ksf! Illi123-ga oleme pelgalt taustalauljad ja liikumisrühm, kes peamiselt on liikumas kodu poole...
Hoone on siiski peaaegu 2-korruseline, müürid vb paksemadki kui Võhma meiereil ja maksudest oleme ka vabastatud, näiteks pole me käibemaksu kohuslased, maamaksu ka vist ei maksa ja siiani pole veel elektri eestki midagi maksnud...
No talgud on läbi, foorumist muidugi kedagi ei olnud, või ütleme, et peaaegu ei olnud, ei, siiski üldse ei olnud! Aga siiski oli keegi väga huvitav talguline... Ilmselt oli Väätsal kohal ka salapärase Virtsu-Tommi Bauska vanaema! Igatahes enne lahkumist tuli üks vanem daam sirelilillas krimpleenkostüümis, kes kogu päeva oli omaette nohistanud ja kellegiga sõna polnud rääkinud, minu juurde, vaatas mulle tõsise näoga otse silma ja ütles - kass, siitu ruutu, kaaru tuulep! Ja siis lisas veel kurjema häälega - atstāt manu mazdēlu Tomas vien! Ja tegi minekut eemal ootava suure halli välismaa auto suunas. Mul siia maani põlved natuke värisevad põnevusest, ei jõudnud isegi autogrammi küsida ja Valdol jäi see talgulise tänukiri talle ka andmata, näis kas tõesti on homme see daam koos Vitsu Tommiga Tagadil kohal!? Tõesti, talgud on seiklus!