05-05-2014, 16:10 PM
Inglise ebays ringi vaadates leidus neid otsikuid isegi rohkem kui saksa omas aga noh 30eurisele lambile osta 15 eest hunik otsikuid kah mõttetu nagu, eriti kui vaja ainult ühte.. ex neid laadasi tuleb veel ja ehk õnnestub leida vajalik otsik.. Kurtnas oli üks auto alla jäänud lamp sobiva otsikuga aga taheti 20 selle eest.. samas 40eest oleks saanud korraliku ja vasest-pronksist lambi ainult teise firma oma. Kindlasti leiab neid mujalt ka odavamalt sest noh kurtna laadal on kurtna laada hinnad kah 
Mis puutub rohelisse ja punasesse tulesse sis ma ise kah imestasin milleks need on ja tulnud järeldusele et need olid esimesed kaasaskantavad valgusfoorid
sest noh sel ajal ju liiklus alles hakkas vaikselt intensiivsemaks minema ja ex need olid esimesed püüded kui mitte liiklust reguleerida siis vähemasti ennast nähtavamaks teha. Lisaks tol ajal olid inimesed kindlasti praktilisemad, ei ostnud niisama igasuguseid tillilillusi. Sellise multifunktsionaalse lambiga aga väntasid kohale, lamp küljest ja paati kala püüdma ja hiljem miks mitte ka väike uhhaa soojal lambi valgusel 
ok, nali naljaks aga kui keegi päriselt kah teab nende tulukeste otstarvet jalgratta lampidel siis kuulaks huviga
Laadal neid lampe näppides tundus et kaug-lähitule lülitamine käis seal kinnituse abil mitte küünla asendit muutes, aga võin ka exida..
LP ksf Kass, ma ei soovinudki seda otsikut niisama endale. alati on võimalik kasvõi vahetuskaup teha sest vanatehnikahuvilistel on alati miskit vaja..

Mis puutub rohelisse ja punasesse tulesse sis ma ise kah imestasin milleks need on ja tulnud järeldusele et need olid esimesed kaasaskantavad valgusfoorid

ok, nali naljaks aga kui keegi päriselt kah teab nende tulukeste otstarvet jalgratta lampidel siis kuulaks huviga

Laadal neid lampe näppides tundus et kaug-lähitule lülitamine käis seal kinnituse abil mitte küünla asendit muutes, aga võin ka exida..
LP ksf Kass, ma ei soovinudki seda otsikut niisama endale. alati on võimalik kasvõi vahetuskaup teha sest vanatehnikahuvilistel on alati miskit vaja..