Liikluskultuur

noh, üritame emotsioonidest hoiduda (nii siin teemas kui liikluses)!

kõrvalteel liikujaid lasen ise meelsasti vahele - kui minu kiirus väike ning tean kõrvalteed oodata.
sõelujaid ma ei salli. Eriti suunatuleta liikujaid. Minu ette nad EI tule! See ei kehti tavaliste ümberreastujate kohta (v.a. aeglased liikujad pahatihti). ümberreastumisel jätan tagumise autoga min. vahekauguseks autopikkuse. Möödasõidul maanteel ei kiirusta kunagi oma vööndisse naasmise ja tagasõitja esiklaasi mustamisega.
foori kollast tuld loen tipptunni ajal lubavaks värviks - eriti libedaga, mil 2masinat/intervalliga enam läbilaskevõimet on tervitatav nähtus. Samas ei sõida kunagi ristmikule, kui märkan ohtu, et pean seal peatuma. Siis seisan foori taga. Ka on enamus juhte nii pimedad/rumalad, et kiirendavad suure hurraaga foorist, et pidurdada järgmise ees... Milleks? (Raudtee-)foori taga seistes ei sõida kinni kõrvalteed - ehk tahab keegi vasakpööret teha. Paar-kolm paremale pöörajat saavad enamasti samuti enne mind liikuma.
vales kohas peatujad ning põhjuseta aeglased liikujad näevad mind vihase mürina saatel möödumas - autode peegleid lahutab enamasti paar sentimeetrit.
invakohal parkijad - no kui neil häbi pole, las olla. TTü juures näiteks 5 invakohta - liiga palju. Ise ei kasuta, samas krooniliste seal parkijate tähelepanu olen sellele küll juhtinud.

jalakäijate puhul vaatan alati esmalt tahavaatepeeglisse - kui seal kõigest paar masinat, ma juba naljalt seisma ei jää...
usun, et kretiinid õpivad sellest, kui nende vastu viiskas oled. Komamütsiga tüübid aga sellest, kui peavad (üldjuhul) kiirema masina ees alla vanduma.

teet,
võtab liiklemist väga isiklikult

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Liikluskultuur - Autor: Henry - 19-02-2004, 14:32 PM
[Sõnumit pole] - Autor: korgits - 19-02-2004, 14:59 PM
[Sõnumit pole] - Autor: 13piisab - 19-02-2004, 15:03 PM
[Sõnumit pole] - Autor: klaabu - 19-02-2004, 20:32 PM
[Sõnumit pole] - Autor: Kadari - 19-02-2004, 21:31 PM
[Sõnumit pole] - Autor: heilo - 19-02-2004, 22:03 PM
[Sõnumit pole] - Autor: usku - 19-02-2004, 22:30 PM
[Sõnumit pole] - Autor: valts - 20-02-2004, 00:05 AM
[Sõnumit pole] - Autor: Landy - 20-02-2004, 02:26 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne