28-05-2014, 19:42 PM
Need pildid oleksid küll huvitavad. Numbrimärgi kohta niipalju, et ülevaatus on mul hetkel kehtiv. Kui argis eelmisel sügisel arvele võtsin, siis öeldi küll ei vasta standarditele, kuid kui küsisin üle, et kas peab kindlasti ära vahetama siis mindi kuhugi taha ruumi aru pärima ja tagasi tuldi vastusega, et ei pea.
Kunagi kusagilt lugesin, et need 10 esimest numbrit olid justkui ostetud, mitte niisama välja jagatud sellepärast, et nad esimesed tsiklid oleksid olnud.
Tagaratta suurust hetkel öelda ei oska
Nende varraste teekonnal on ainult kummitihendid? Silindri ja tema pea vahel ju rõnga kujuline tihend millele midagi vastu käia ei saaks nagu. Kuigi torudes olid mingid krassid sees, need ma kõrvaldasin.
Kunagi kusagilt lugesin, et need 10 esimest numbrit olid justkui ostetud, mitte niisama välja jagatud sellepärast, et nad esimesed tsiklid oleksid olnud.
Tagaratta suurust hetkel öelda ei oska
Nende varraste teekonnal on ainult kummitihendid? Silindri ja tema pea vahel ju rõnga kujuline tihend millele midagi vastu käia ei saaks nagu. Kuigi torudes olid mingid krassid sees, need ma kõrvaldasin.