Liikluskultuur

mina naisi autoroolis ei sõimaks, leian, et nad on suhteliselt head autojuhid ja turvalisemad kui mehed, ainult parklates jms manööverdamistega panevad vahest mööda --> st mölgivad nurki Wink. minu emast sefimat juhti ma ei tea (ja ta ei ole tegelenud ralli ega muu sarnasega). ja ega ma ise ka jalakäijaid kõiki üle ei lase - toimin samamoodi kui teet. ja eriti vihkan neid juhte-jalakäijaid, kes oma õigust nõuavad ja kedagi vahele ei lase. neile annan õpetust sellega, et panen jõuga oma auto nina, saba või siis jala ette, et neid viisakusele sundida. ja ausalt öelda pole probleeme olnud, et ei saaks normaalselt üle tee, ei saaks hoovist välja tagurdada vms. tallinnas ja tartus on ikka viisakaid ja lahkeid juhte piisavalt, et 10 auto jooksul igast asendist minema saada. ummikuolukorras käitun nii, et kõrvalteedel seisjaid, parklast välja tagurdajaid (Narva mnt Audentese juures nt) abistan sellega, et lasen ühe auto vahele, parklast väljujale oian teisi autosid enda taga kinni Smile ahjaa, vihkan neid, kes täis hooga foorini sõidavad ja seal pidurdavad - ehk siis pole sujuvast sõitmisest kuulnudki. paar korda olen vaba hooga punase foori poole veeredes kohanud mingit, kes selja taga signaali laseb. on ka olnud nii, et too tagumine täie gaasiga mööda lendab ja siis punase tule ees järsult pidurdab, samal ajal kui mina rahulikult 2 v 3 käiguga edasi sõidan rohelise tulles.

Facebook @accelerista
Instagram @accelerista
www.accelerista.com
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Liikluskultuur - Autor: Henry - 19-02-2004, 14:32 PM
[Sõnumit pole] - Autor: korgits - 19-02-2004, 14:59 PM
[Sõnumit pole] - Autor: 13piisab - 19-02-2004, 15:03 PM
[Sõnumit pole] - Autor: klaabu - 19-02-2004, 20:32 PM
[Sõnumit pole] - Autor: Kadari - 19-02-2004, 21:31 PM
[Sõnumit pole] - Autor: heilo - 19-02-2004, 22:03 PM
[Sõnumit pole] - Autor: usku - 19-02-2004, 22:30 PM