19-02-2004, 22:43 PM
Klaabu ma ei arva, et juppidena saab odavamalt. Kap. rem ei tähenda ainult seal 5-6 jubina välja vahetamist mootoris. Kõik kupatus tuleb uus panna. Noo hakkame siis otsast lugema: väntvõll 2500.eeku juba, 2 kolvi kokku 500.eeku, 6 rõngast, rõnga hind 35 kokku 210.eeku, nõellaagrid hind 110.eeku, käigukasti vahetamine, kui pole korras nagu mull näiteks on läheb ka oma korraliku summa maksma vast mingi 700-800.eeku(täpselt ei tea, vabandan kui valesti panin). Laagrid väga olulised asjad, Braueri poes oli väntvõlli laager hinnaga 250. eeku. Ja jawale läheb neid 4 tükki see teeb juba oma 1000 jälle juurde, sest vaevalt ma oma uue väntvõlli panen vanadel laagritel jooksma, kontaktid, geneka harjad jne, Kõik kraam teeb lõdvalt üle 5000 tuhi kokku, kui poest osta ja mootorit restaureerida. nimelt on mul ankur ka katki(ei teagi palju maksab ja kust saab). Odavamalt on ka seda tavaari saada, aga kust. ok aastas korra näed jälle Börsis kui keegi müüb jahvi kolbe seal 130 tükk, 2-3.aastaga ma vast vaevalt tsikli mootorit viitsin kokku korjata uutest osadest. Poest saab kiiresti kuid lõppkokku võttes veel kallimalt. Ja nende suuremate remontidega on ka jama, et pärast võib sul see mootor edasi laguneda.