13-06-2014, 21:20 PM
(13-06-2014, 20:43 PM)Tsistern Kirjutas: Meil käisid aias mustlased,mulisesid oma keelt , vanaema karjus et laseb koera lahti... Ei ikka tulid lähemale, vanaema karjus et toob toast püssi ja plagama nad panidki. Ei ole küll vargus aga pakkusid mingi mootorsae koopiat...
Aga meil sadas täna vihma! Esialgu tekkisid kuśagilt koledad mustad pilved taevapiirile ja hakkasid vaikselt lähemale ujuma. Mina muidugi hakkasin ka karjuma, et lasen kassi lahti, lasen koera lahti - ei midagi. Pagan, püssi kohta ei tulnud üldse pähe sõna võtta, vb oleks pilved ka plagama pannud, oleksid läinud kuhugi Võhma või Tahma vms ebaolulisse kohta!
Ja ükskord ma käisin herneid varastamas kadunud pinginaabriga, teinekord jälle 1976, jällegi oli varalahkunud pinginaaber kambas, käisime ühe teise pinginaabri pool tühje 12 kaliibri padrunikesti varastamas, tema vanem vend tegeles jahilaskmisega, oli suurtes kogustes ilusadi kirjadega kestasid, nii vene kui ka piiritaguseid. Mõlemil korral jäime vahele, pinginaaber jooksis minema, mina läksin kõrvad lontis ja andsin aru. Jah, noorus on tore aeg! Deermehed, tsisternid ja tiktakid, mõelge järele, kas on mõtet raisata oma kallist noorust siin postitamiseks, selmet et teha midagi kasulikku nagu mina omal ajal tegin?