20-02-2004, 19:51 PM
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: ppppSihke lugu oli neil veel, et arvutuslik max on 30km/h, kuid teeliikluses lubatud +/- 10%, kuigi, ega seegi suurt erine. Kui nüüd Eesti määruste järgi 40km/h lubatakse, oleks asi palju kihvtim ju.
Nii palju kui mina aru olen saanud, siis on see A-traktorite (EPA- ja A-traktor ei ole muidu päris üks ja seesama - erinevused on kirjas nt siin (på svenska)) ehitamine rootslaste (rahvus)hobi. Mujal neid minu teada registrisse ei saa.
Huvitav, mismoodi see max kiiruse määramine käib neil? Teoreetiliselt või vajutatakse igal ülevaatusel stendi peal punn põhja?
edit: erinevus on küll jah, EPA oli tegelt sõjajärgne transportabinõu ja kiirused suuremad ja nõuded lahjemad, aga nigu ülaltoodud lingi all kirjaski 1975a-st enam registreerida ei saa. Seaduse silmis on need, millest meil juttu A-Traktorid aga rahvas kutsub noid ikka EPAks. A-traktor, nigu svensk bilprovning seletab, on autost teatud tehnilistel tingimustel ümberehitatud sõiduk. Meil nii karmi reeglistikku pole

loll on loll olla.