24-06-2014, 19:16 PM
Tõepoolest müts maha! Jätsin mainimata, et traktori sünnikoht on Harjumaal Kehras. Meistrimeheks oli tol korral vanaisa onu. Oli vajadus väiketraktori vastu mõeldud tehtud saigi teoks.Tervis oli ka juba kehva ega ta palju ei saanud aiamaad harida. Seejärel sai traktori omanikuks vanaisa vend. Tema käes oli kasutuses mitu, mitu aastat. Mäetan olin ise veel umbes seitsme kaheksa aastane sai külas käidud ning ümber traktori uudistatud juba tol korral. Pole midagi parata päev päeva järel läks ka vanaisa vennal tervis kehvaks enam ei saanud tegeleda aiamaa harimisega sai selle traktori endale vanaisa. Mäetan, et käisime veel vanaisaga traktoril järel Volga GAZ 21Rga taga haagis mille peale sai kõik harimisriistad traktor,käru ära mahutatud.
Seejärel hakkas vanaisa traktoriga tegelema. Putitas siit seal kus oli vajadust. Sai kodus enamik töid lihtsamalt ära teha. Varstipärast sain ise ka raudhobust juhtida. Aasta võis siis olla 2007. Vanaisa tervis muutus ka kehvapoolseks päev päeva järel, siis tuli hakata ise.
Nüüd olen mina uus omanik ja püüan hoida traktorit töös. Mine tea ehk saavad sellega töötada tulevikus minu lapsed.
Seejärel hakkas vanaisa traktoriga tegelema. Putitas siit seal kus oli vajadust. Sai kodus enamik töid lihtsamalt ära teha. Varstipärast sain ise ka raudhobust juhtida. Aasta võis siis olla 2007. Vanaisa tervis muutus ka kehvapoolseks päev päeva järel, siis tuli hakata ise.
Nüüd olen mina uus omanik ja püüan hoida traktorit töös. Mine tea ehk saavad sellega töötada tulevikus minu lapsed.
Minu youtube kanal: http://www.youtube.com/user/deeremees1/videos