02-07-2014, 17:30 PM
(02-07-2014, 16:25 PM)taavi Kirjutas:(01-07-2014, 15:17 PM)Rimsi Kirjutas:(01-07-2014, 13:15 PM)taavi Kirjutas: kaalu ära ja vaata kuusakoski lehelt kilohind, nii saad miinimumhinna teada ja pane osta.ee peale oksjonile. Sealne lõpphind ongi asja hind.
Sellise soovituse eest tuleks konto kinni panna. Ega see mingi vorst pole mille turuhind on see mis lettidelt vastu vaatab. Osta.ee-s müümise soovitust õige hinna teadasaamiseks käiks ainult vaenlasele välja, erinevaid faktoreid on lihtsalt niiiiii palju. Seega unustage ära see rumal jutt!
okei, aga kelle vaenlase tuulat sa minu kirjeldatud viisil osta.ee peal müüd? Kui sa hinda ei tea, siis panedki osta.ee peale kus saab teada õiglase hinna. Kui sa tahad rohkem, siis panedki selle rohkema hinnaga sinnasamasse (või suvalisse muusse müügikohta) müüki. Vorst ta ei ole, aga kui sul sellega midagi teha pole, on tegu prügiga. Kui ta on väärtuslik, siis panedki selle omajaoks sobiliku väärtusega müüki. Eriti kuna tagu garaazileiuga, ehk ise pole selle omandamiseks finantsi kulutanud. Aga igaüks käitub nii nagu tema tahab, mina lihtsalt olen nii teinud ja olen enamus minujaoks ebavajalikest asjadest lahti saanud. Mõni asi on läind ära 1 krooniga, mõni asi on kõvasti kallimaks kruvinud.
Iseenda oma ja mul on savi mis lõpphinnaga see läheb, seepärast ongi 10 sendiga oksjonil. Aga kindlasti ei pruugi lõpphind olla ÕIGLANE TURUHIND. Kes magab oksjoni maha, kellel parasjagu eurosid napib... Jään oma seisukoha juurde, et kui soovitakse asja eest õiglast raha saada, siis osta.ee on selleks halb koht. On üksikuid erandeid, aga need on tõesti vaid üksikud kus minnakse hasarti ja klikitakse nii, et näpud villis.
Rohkem ma seda teemat ei läbusta.
Turvaline sõidukite hoiustamine www.hoiupark.ee