23-07-2014, 09:08 AM
(22-07-2014, 21:11 PM)BALDHUR88 Kirjutas: Isand Kassi rõõmustamiseks panen mõne pildi oma 42 aasta Wandererist. Mõni aasta tagasi kinkis selle mulle müstiline Wirtsu Tom, no see kes kõik tuhatoosid täis suitsetab. Puudu on keskjooks, kui kellegil üle võib lahkelt pakkuda. Rattad ja esi porikas peaks algupärased olema. Taga porikas on naisteka oma. Tagarumm on 50 milli juubeli oma, kuigi kannab aastaarvu 42. Et ma ei saa sellest aru. Mul neid musti juubeli rumme 3 tk, üks on
Mõned märkused...
Maniakaal-depressiivse psühhoosiga Kassi on pagana raske rõõmustada, seda esiteks!
Teiseks, oleks aeg juba aru saada ja tunnistada, et mingit "Virtsu Tommi" pole olemas, on lihtsalt ilus legend. Mul on selle kohta olemas lausa kirjalik tõestusmaterjal, mida ei hakka siinkohal avaldama, sest Te nagu nii ei oska seda lugeda, kuna on kirjutatud läti keeles Bauska vanaema poolt!
Kolmandaks, Teil on lihtsalt liiga väikesed tuhatoosid. Ostke endale näiteks odav õhukesest plekist ufo-tüüpi kuppelgrill ja ükski "virtsutom" ei jaksa seda ka kolme külastusega täis suitsetada, isegi mitte kuuba sigareid tarvitades. Või meistrimehed nagu olete, nokitsega ise mingi tuhakonteiner bellarussi taha rippesse või saksa šassii kõhu alla.
Neljandaks, miks sel Wandereril esiporikas nii läikiv on, kas on ohvitseri jalgratas? Esitule kronsa ja lenksutoru mutter ka ei ole algsed. Rummuga on nii, et kui oled juba mingi kõva asjaga hakkama saanud, siis oleks ju tore seda igal võimalikul hetkel kõigile nina alla hõõruda (50 miljonit). Mõne mehe loogika järgi peaks see juubelijutt ainult ühel konkreetsel rummul olema või mis?