Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused?

(07-08-2014, 17:48 PM)Basilio Kirjutas:  ...
Mind huvitaks pigem ventilatsiooni teema. Saab haagissuvilas/matkabussis praeguste ilmadega magada ka või keerad ainult higilombis külge?
Ja vee säilivus? Nädalaks jätkub küll, aga palavaga tekivad selle aja peale vast juba "tuukrid" sisse.
Kui on õues palav, siis on seda ka kongis. Vaatasin, tembid umbes samad. Külmkapi soojuse viisin aknast hõbekõriga välja. Midagi erilist ei hakka sooja väljaviimiseks ette võtma - sellist perioodi on äraütlemata vähe. Väike miinus ka asja juures. Köögi aknale ei saa sääse võrku ette tõmmata.
Tavaliselt on suvel vastaseinte aknad lahti ja magada saab. Üks aken on just koiku peatsis. Sisuliselt magan pea õues. Eks nüüd sai ka "higilombis" külge keeratud. Kui aga kodo tulin, oli seal veel hullem. Lõpptulem siis, et kongis on isegi parem kuuma ilmaga.
Järgmisel kongil isoleerin kenasti ka tööriista ruumi ära. Seal on oluliselt kuumem, kui eluruumis.
Pole mina neid "tuukreid" vee seest otsinud. Kui ei tea, aitab kasutada küll. Vett ma eriti ei joo. Muud toiduveed saab ju läbi keedetud ja pesemisel ei tee tuuker ka halba. Lõpptulem siis, olen elus ja terve, järelikult pole vee seismine probleem.
Prügimajandus on ka selgeks saanud. Mulle meeldib kangesti purgiube süüa. Sealt saab just niipalju plekkpurke, et kogu prügi sinna sisse toppida saab. See on hää prügilõks. Kaane äratõmbamisel jääb äärde väike randike, mis kogu sissetopitu ka seal sees hoiab. Olen kasutanud samaks otstarbeks ka purgisupi purke. Kaan hoiab kauba sees. Piimapakid saab rulli keeratud ja ka lõksu kinni. Kohvipuru pidi olema hää väetis - seda tahavad perenaised lillepeenra. Kui ei taha, valan purki. Settib ära, saab vee pealt ära valada ja uus laar peale. Kui täis, siis kaan kinni ja prügikasti.

hp
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: Alts - 06-08-2014, 00:53 AM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: olevtoom - 06-08-2014, 10:14 AM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: motamees - 06-08-2014, 10:25 AM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: Basilio - 07-08-2014, 17:48 PM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: motamees - 07-08-2014, 23:12 PM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: aavu - 08-08-2014, 07:48 AM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: motamees - 18-08-2014, 13:33 PM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: hullmaks - 07-08-2014, 20:23 PM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: MeelisV - 08-08-2014, 08:56 AM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: PlyVal64 - 08-08-2014, 10:16 AM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: Basilio - 18-08-2014, 14:01 PM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: motamees - 18-08-2014, 16:11 PM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: aavu - 18-08-2014, 17:54 PM
RE: Haagissuvila/autoelamu kasutuskogemused? - Autor: mlsluik - 18-08-2014, 18:52 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne