08-08-2014, 21:16 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-08-2014, 21:30 PM ja muutjaks oli Ishijupp.)
(08-08-2014, 19:34 PM)viplala Kirjutas: See laiaulatuslik lõksutamine on aga viinud selleni, et üks mu hea tuttav, kes oma puudega last kantseldab, loobus kaardist, kuna pilgud ja näpuga näitamised, teie suguste poolt, viisid selleni. Ta ütles, et ma parem maksan parkimise eest, kui pean iga päev mingeid süüdistusi ja seljataguseid sosinaid kuulama. Seega nüüd ta tassib oma last parkla tagumisest otsast kaasa.
Kui puudega laps kaasas, siis kes on need näpuga näitajad? Mina ja minu sugu igatahes mitte. Vaielda võib lõpmatuseni, võimalik, et kaarte massiliselt võltsitakse, aga tänase pildi järgi võib invaliidi defineerida suurtest autodest reipa sammuga välja astuvate noorte meestena.
Lisaks- AFAIK annab hooldaja staatus tõepoolest õiguse kasutada invaparkimise kohti, kuid kas selle õiguse kasutamine ajal, kui invaliid ei viibi autos, on ikka täisjõus mehepoegadele / tütardele kohane? Minul oleks piinlik...
(08-08-2014, 20:37 PM)mttas Kirjutas: Ilmselt kallis auto ja puudega laps ei sobi kuidagi tavainimese maailmapilti
Tõepoolest, juba statistiliselt ei sobigi... kui sa just ei taha väita, et invaliidid kuuluvadki valdavas enamuses keskklassi ülemisse otsa / kõrgklassi. Kindlasti on neidki, kuid mitte rohkem, kui ühiskonnas keskmiselt. Sorry, I dont buy this!