15-08-2014, 20:46 PM
Kodanik kassile teadmiseks,et ega raamatust pole suurt kasu kui ajumass,mis sul peas on ei suuda õigeid seoseid luua.
Minu kaks raamatut on üks tänapäevane, venekeelne ja üldine raamat Degtarjovi tehase mootorratastest,seal on kontaktivahed,süüted,karburaatori düüsi suurused ja veidi juttu mudeli erinevustest. Aga sedagi väga pinnapealselt ja põgusalt.
Teine raamat on minu perekonna nime kaimult, saadud koopia,mis on ka venekeelne ja aastast 1966. Põhjalik teos ja suurimad tänud talle,et lubas seda mul sirvida kunagi ja endale vajalik koopia teha.
Siis on mõned tehase juhendid K-58,K-175,K-175V. Sealt midagi erilist ei ammuta, naljakas on vaadata sealseid illustratiiv fotosid,mis on tehtud masinast,mida reaalselt tänavaliikluses keegi pole kohanud.
Samas pole mul õnnestunud hankida Voshod (1),2 ja 2M tehase juhendeid.
Kusagil arvutis on ka värvipiltidega Voshod 2 kataloog. Kuid see on kõik.
Digi värk mulle ei istu,kui siis tuleb asi välja printida paberile.
Loodan,et kodanik Kassi uudishimu sai nüüd rahuldatud.
Minu kaks raamatut on üks tänapäevane, venekeelne ja üldine raamat Degtarjovi tehase mootorratastest,seal on kontaktivahed,süüted,karburaatori düüsi suurused ja veidi juttu mudeli erinevustest. Aga sedagi väga pinnapealselt ja põgusalt.
Teine raamat on minu perekonna nime kaimult, saadud koopia,mis on ka venekeelne ja aastast 1966. Põhjalik teos ja suurimad tänud talle,et lubas seda mul sirvida kunagi ja endale vajalik koopia teha.
Siis on mõned tehase juhendid K-58,K-175,K-175V. Sealt midagi erilist ei ammuta, naljakas on vaadata sealseid illustratiiv fotosid,mis on tehtud masinast,mida reaalselt tänavaliikluses keegi pole kohanud.
Samas pole mul õnnestunud hankida Voshod (1),2 ja 2M tehase juhendeid.
Kusagil arvutis on ka värvipiltidega Voshod 2 kataloog. Kuid see on kõik.
Digi värk mulle ei istu,kui siis tuleb asi välja printida paberile.
Loodan,et kodanik Kassi uudishimu sai nüüd rahuldatud.