18-08-2014, 08:43 AM
Järgmine küsimuse vormis abipalve suurele ringile ...
: Mul tuleb nüüd siiski käigukasti väljavõtte ja jvv vahele m400 käigukast. Istub ilusti augutäiteks sinna ja võimaldab mul siis jvv-i kiirustega mängida. Kaob ära ka vajadus igale agregaadile oma reduktori aretamiseks. Näiteks teeb jvv mootori 1500 p juures 13 p/sek, mida on ilmselt palju nii kartulirootori kui ka mullefreesi jaoks. Huvitav kui palju lattniidukile vaja on?
Ühesõnaga küsimus oleks nagu selles, et kuidas seda asja teha. Kindlasti on siin nii mõnigi kaasfoorumlane aretanud oma põkale 2 käigukasti. Käigukasti mootoripoolne võll tahaks kindlasti toestuslaagrit saada ja ka kardaanikäbi sinna otsa (vähemalt minu variandil)..... et kuidas see lahendus teostatud on? Ehk on siin ka mõni teema selle kohta, aga ei ole leidnud ...?
Või ei ole üldse hea mõte
???

Ühesõnaga küsimus oleks nagu selles, et kuidas seda asja teha. Kindlasti on siin nii mõnigi kaasfoorumlane aretanud oma põkale 2 käigukasti. Käigukasti mootoripoolne võll tahaks kindlasti toestuslaagrit saada ja ka kardaanikäbi sinna otsa (vähemalt minu variandil)..... et kuidas see lahendus teostatud on? Ehk on siin ka mõni teema selle kohta, aga ei ole leidnud ...?
Või ei ole üldse hea mõte