03-09-2014, 16:47 PM
Andku Meelis mulle andeks, aga laupäeval tegin ma pattu. Nimelt ma tegin bensiiniga jõudu ja pärast pesin diisliga pintslit. Pikema kirjelduseta siis lugu selles, et sain oma kätte naabrimehe GAZ 53 sitapüti, keevitasin sellel paar auku kinni, et parema vaakumi saaks ja siis pumpama (jõudu tegema). Veidi hiljem selgus, et keevitus sai suhteliselt hõre, kuna ka metall oli selle koha pealt üsna õhukeseks roostetanud. Tõmbasin sinna siis natuke süldi kontsistentsiga vana värvi peale ja kuna mul lahtist bensiini polnud, oli aga diislit väikeses pudelis... ja pintsel tuli puhtaks saada...
Kraavi esimene etapp on ka peaaegu valmis, kuus meetrit enne lõppu läks kopp jälle katki, seekord siis nii. Esimesel pildil terve, teisel katkine osa.
Olgu öeldud, et ega need polnud juba kopa minu kätte jõudmisel enam päris sirged. Kõveraks sain need aga nii, kui lükkasin kopa põhjaga pinnase hunnikut kaugemale.
Kuulsast kraavist veel ka paar pilti. Kontseptsioom ongi selline, et mina teen sügavuse, suurvesi annab aga õige ja ilusa kuju järgmisel kevadel.
Kraavi esimene etapp on ka peaaegu valmis, kuus meetrit enne lõppu läks kopp jälle katki, seekord siis nii. Esimesel pildil terve, teisel katkine osa.
Olgu öeldud, et ega need polnud juba kopa minu kätte jõudmisel enam päris sirged. Kõveraks sain need aga nii, kui lükkasin kopa põhjaga pinnase hunnikut kaugemale.
Kuulsast kraavist veel ka paar pilti. Kontseptsioom ongi selline, et mina teen sügavuse, suurvesi annab aga õige ja ilusa kuju järgmisel kevadel.
Liikuv tehnika kulub, seisev tehnika laguneb.