10-09-2014, 10:56 AM
(09-09-2014, 23:49 PM)honkomees Kirjutas: ...ja kes soovib võib linnasõidus ju uisutada lamellidega, ma sain oma jao õndsal vene ajal kätte. Nii kui esimest korda sain naastu proovida kusagil kaheksakümnendate teises pooles...Ma arvan, et sa ei suudaks uneski näha, et sa võiksid enam-vähem realistlikult ette kujutada, mida tähendab tänapäevane kvaliteetlamell, kui ainuke võrdlusbaas on vene kräpp, vabandust väljenduse pärast.
Ma olin selline kahevahel kahtleja seni, kuni sai alla pandud vähekasutatud kvaliteetlamellid, mille segu ei ole ajaga kivikõvaks muutunud. Pärast seda ma ei taha mingist naelast kuuldagi, hoolimata sellest, et tuleb ette ka sõitmist jääst kummis külavaheteedel jne, sest nael on lihtsalt 99,9% juhtudest mõttetu. Ma kannatan need tuhatkond kilomeetrit natuke aeglasemalt sõita küll selle nimel, et ülejäänud kümmekond tuhat mitte teid lõhkuda.
Kusjuures, seda on minust sõltumatult ka nii mõnigi tuttav öelnud: pärast hea lamelli proovimist hakkas nii mõnelgi see kaljukindel naelausk murenema.