11-10-2014, 01:23 AM
(10-10-2014, 22:28 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas:(10-10-2014, 20:55 PM)Wiki432 Kirjutas:Täitsa olemas selline kahe meetrine, aga vaatasin, et sul vahetuskauba seas 20 eurost pole(10-10-2014, 20:33 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Kuna kohe hakkab kütteperiood pihta ja korralik katlakütja valmistub soojal ajal siis....http://www.osta.ee/auto-mootori-soojendu...34870.html
On vaja Calix plokisoojendusele pistikut koos juhtmega või ilma.
P.S. ennevanasti sai väga edukalt kasutatud vene tšainiku/triikraua/jumaltebmisasja juhet. Selline kahe auguga. Maandust (jäme pulk) ei kasuta, kütteelemendi pulkade vahe on täpselt õige. Iga otsik ei sobinud, vist oli nii, et portselan ei kõlbanud, plastik aga sobis.![]()
Härrased,see variant on mul juba millalgi kasutusel olnud. Oskan kõiki pakutud variante teha,pole brobleem. See vahvliküpsetaja variant saabki kasutusse minema kui ma ei leia teravat nuga parasjagu.....seega ka vana kõutsi pakutud variant on juba ammu mõttes olnud. Pigem loodan,et kellegil on lausa valmis asi olemas ja ei pea midagi ehitama ega lõhkuma hakkama. Nüüdseks on ju juba hulga aega meil seda vabariiki olnud ja peaks ka minu jaoks olema mõni valmis asi...![]()
Seega tänan kõiki mõtlejaid! Eks ma talun mingi aeg seda ootamist ja siis kas nuga või läheb vahvliküpsetaja juhe aretamisele.... kohe ei sobinud....![]()
Muideks,vanasti sai kõiki variante proovitud aga sellest polnud kasu. Koerte pärast kadusid lõpuks ka pronksist klemmid auto küljest......ei jäänudki muud üle,kui tavaline toa stepsel asemele. Mäletan,et üks koer viis pistiku kesta ja teine lõpuks klemmid. Eks karvu lendas aga kutsad jooksid rõõmsalt edasi.