13-10-2014, 20:31 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-10-2014, 20:34 PM ja muutjaks oli maitus.)
(13-10-2014, 12:18 PM)metsakohin Kirjutas: Miks arvad, et ei huvita? Lihtsalt vaatan, millise põhjalikkusega mees tegutsed. Kuna midagi tarka pole lisada, siis ei näe mõtet ka niisama teema solkimisel. Kui oleksin hakanud soiguma raami konstruktsiooni kohapealt, siis oleks sul raam alles pooleli. Ilmselt oleksin teinud natuke teistmoodi, paraku tead ise ikka kõige paremini, milleks masinat vajad, kas heinatööks või maisi vaheltharimiseks.
Igastahes edu sulle ja küll Marta ükskord sõitma ka saab.
No tore teada, et vähemalt kahte inimest mu teema huvitab
. Aga soiguda oleksid ikkagi võinud- ehk oleksin hoopis kiiremini selle raami valmis saanud siis, ja pealegi- kõik ideed on ju alati teretulnud. Tegelikult võiksid ka tagantjärgi selle saami suhtes sõna võtta- mind päris huvitaks, ja raam ei ole tegelikult valmis ka...seda enam, et minupuhul on tegu tõepoolest jalgratta leiutamisega kuna ma ei teadnud siiani traktoritest, hüdraulikast jne, mitte tuhkagi. Ja ega ma praeguselgi hetkel ei oskaks neid dosaatorpumpasid ja prioriteediklappe omavahel kokku panna- nii, et õpin edasi
. Maisi ma harima ei hakka, aga niitma ja kündma aga küll ja see saab minu hariduse järgmine etapp olema, sest ma tean põllutööriistadest veel vähem kui ma teadsin traktoritest
. Mul on ju ka plaanis teha väike kopp, mullafrees, segumasin, mingi väike kraanamoodi asi, kühvel muidugi lumelükkamiseks ja liiva/kruusa kühveldamiseks ja ma ei teagi mida kõike veel
. Enne aga pean ma Marta liikuma saama ..Siia võikski kohe lisada, et kui kelllegi on mingi Ziguli tagasild mõttetult vedelemas, siis kuluks see mulle mullafreesi jaoks ära

. Ilmselt oleksin teinud natuke teistmoodi, paraku tead ise ikka kõige paremini, milleks masinat vajad, kas heinatööks või maisi vaheltharimiseks.