(14-10-2014, 22:36 PM)JaakH Kirjutas: Einoh mis mul kobiseda on
Aga isand maitus su Marta avaldab ülihead muljet. Nagu siit lugesin austet ksf Tift'i kommentaari et proportsioonid on paigas, sellega olen nõus. Omal kidub ikka väike veovahendi asi kogun vaikselt juppe ja tähtaegu ei sea. Plussiks see veel et sa küsid peaaegu neid küsimusi mida mulgi vaja oleks
Edu veelkord
Tänan

! Seegi on hea kui keegi siin niigi palju tähelepanu avaldab, et vigu leiab, aga veel parem tunne on kui kellelegi muljet avaldab

. Eks need küsimused on vast jah selliste asjade ehitamisel üsna ühesugused- ega teab mis uut sa siin ikka välja mõtled. Kombineerida saab ju olemasolevate detailidega ja enamasti on need ikkagi N-Liidu päritolu. Ok- mul on sild ja mootor väljapoolt

. Aegsasti detailide kogumine on tark tegu- mul juhtus vasupidi- kui teema tegin, siis olid olemas ainult Multicari sild ja raamitala. Tegelikult on mul aga veel üks projekt plaanis kui Marta valmis saab, tolle tarvis kogun juba ka juppe.
Täna oli väike tagasilöök. Hakkasin gaasiga 30 -nesest raudplaadist neid aiste tugesid välja lõikama. Tegin paksust vineerist šablooni ja panin selle pitskruviga plaadi külge kinni. Vastupidi ootustele, võttis see tule külge küll. Põhjus aga oli selles, et ma ei saanud leeki korralikuls- tükk aega mõtelsin, et mis jama on, et nagu esimest korda lõikas. Siis aga tuli äkki pähe kellasid vaadata- no viiepeal oli krt

. Sellega ei puhu enam midagi. Ma olin uut ballooni vähe kasutanud ja ei tulnud kohe selle pealegi- ju ta siis susises kusagilt. Tulemuseks aga oli poole detaili ulatuses songermaad ja keevat metalli selle pinnal rsk

. Ei jäänud muud üle kui istmed alla ja balloon peale. Aga korralikku lõikega ma ikkagi hakkama ei saanud- ju kogemused mängisid rolli....nüüd ei ole muud teha kui lihvkettaga releka otsas oma praaki siluda. Oli ka päris hulle vagusid mis tuli lausa täis keevitada, et mõõdust välja ei läheks. Paras nu-s ühesõnaga, aga eks vigadest õpitakse. 53-e raami küljest lõikasin ka tagumise mootori kandetala ära, et see Martale tagasilla alla põikitalaks panna- muidu natuke nadi, kui raamipooled ainult esisilla taladega koos seisavad.