17-10-2014, 02:42 AM 

No ma ise veel küll ei hõiskaks siin midagi- pool tööd veel alles ees ja pole teada kuidas see omaloominguline reduktor seal tööle hakkab. Sidurikettaga on ka sellised kahtlased lood, et ketas loksub pea millimeetri oma sisu otsas. Selle saab aga lihtsa vaevaga ära vahetada, sest peale originaalsidurile Gaz- i sisu panemist, selgus, et volga ketas istub ilusti otsa- ainult pool cm tuleb ümbertringi maha võtta.  Ja hooratas, mis mul kaks korda tuksi keerati erínevate treialite poolt sinna laagrit paigaldades, võib ka ehk nalja teha. Too viimane oleks vast kõige hullem nali kui midagi tasakaalust väljas on. Muu osas ma väga ei põe. 
Ja alati on veel ka võimalus, et see mootor polegi töökorras - vot siis on p...se ! Aga ma arvan, et ikka on tööloom- müüja tundus usaldusväärne. Esimese mootori kohta ütles kohe kui küsisin, et suitseb. Kui küsisin sellist mis ei suitse, siis ütles, et on küll üks korras mootor, aga see ainult 1.6-ne. Alguses tahtsin 2.3 -st transiti oma. Vene mees oli ja konkreetne tundus- ehitab Peipsi ääres karakatitseid kaluritele ja mainega vend. Hr Tift on teda ka oma ihusilmaga näinud, sest tema selle mootori mulle sealt ära tõi
 ! Aga ma arvan, et ikka on tööloom- müüja tundus usaldusväärne. Esimese mootori kohta ütles kohe kui küsisin, et suitseb. Kui küsisin sellist mis ei suitse, siis ütles, et on küll üks korras mootor, aga see ainult 1.6-ne. Alguses tahtsin 2.3 -st transiti oma. Vene mees oli ja konkreetne tundus- ehitab Peipsi ääres karakatitseid kaluritele ja mainega vend. Hr Tift on teda ka oma ihusilmaga näinud, sest tema selle mootori mulle sealt ära tõi  .
 .

Ja alati on veel ka võimalus, et see mootor polegi töökorras - vot siis on p...se
 ! Aga ma arvan, et ikka on tööloom- müüja tundus usaldusväärne. Esimese mootori kohta ütles kohe kui küsisin, et suitseb. Kui küsisin sellist mis ei suitse, siis ütles, et on küll üks korras mootor, aga see ainult 1.6-ne. Alguses tahtsin 2.3 -st transiti oma. Vene mees oli ja konkreetne tundus- ehitab Peipsi ääres karakatitseid kaluritele ja mainega vend. Hr Tift on teda ka oma ihusilmaga näinud, sest tema selle mootori mulle sealt ära tõi
 ! Aga ma arvan, et ikka on tööloom- müüja tundus usaldusväärne. Esimese mootori kohta ütles kohe kui küsisin, et suitseb. Kui küsisin sellist mis ei suitse, siis ütles, et on küll üks korras mootor, aga see ainult 1.6-ne. Alguses tahtsin 2.3 -st transiti oma. Vene mees oli ja konkreetne tundus- ehitab Peipsi ääres karakatitseid kaluritele ja mainega vend. Hr Tift on teda ka oma ihusilmaga näinud, sest tema selle mootori mulle sealt ära tõi  .
 .