30-10-2014, 19:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-10-2014, 19:46 PM ja muutjaks oli kass.)
PHP Kood:
<?php
No mis oponendid nüüd meie, ajame ju ikka ühte asja, mina muidugi rohujuure tasemel ja valesti, Sina aga hoiad lippu kõrgel ja oled varmas aitama ja parandama! Ja pole ma soovinud ei Sind aga kellegi ema ammugi mitte solvata.
Aga nüüd peamisest. Jah, mul on veel palju muidki vigu küljes, lihtsam oleks üles lugeda need vead, mida mul ei ole, aga ma ei hakka seda siinkohal tegema.
Rataste viite eest tänan, aga tõesti ei tahaks neid "piisavalt "kosseriks"" tunnistada. Iseenesest huvitav pakkumine, ei saagi aru, mis seal tehtud on, kas on mõlemad rummud täiesti uued tehtud või on esiratta rummul kodaraaugud täiskeevitatud ja uued puuritud, 36 kodarale. Tagaratta rumm on justkui üldse midagi muud, kui algne peaks olema. Paistab ka, et on "tavalistele", saalevõrudega kuullaagritele ümber tehtud.
Või peaksin ikkagi sellised rattad soetama? Samas on esimene raras originaalkujul juba olemas, sama moodi ilma piduriplaadi ja klotsideta, lsaks võll, laagrid ja laagrikoonused puudu. Kordan igaks juhuks veel üle, et rattad peaksid olema 48 kodaraga (või nagu hilisemad, 40-ga) ja haakmantli rehvlie sobiliku veljega. Ega mul päris selget ettekujutust ei ole, milline see tagaratta rumm elusast peast välja peab nägema, olen ainult pisikese pildi pealt vaadata saanud. Aga loodan,et runnu saame kohapeal ka tehtud, velgesid plekist ka painutatakse, sedagi mainisin eelnevalt, vaja ainult lasta 48 kodaraauku sisse teha 40 asemel ja kodarad soetada. Muidugi oleks lihtsam, parem ja vb ka odavam soetada õige asi valmiskujul.
Loodan, et selle postitusega kedagi ei solvanud ja kräunumine oli piisavalt vaikne ning meloodiline näugumine!