14-11-2014, 15:21 PM
Mina olen ise veini teinud juba 8-10 aastat ning pole kasutanud ühtegi spets komplekti ega pärmi ega muud soga.
Hea veini tegemiseks on vaja aega ja ühtlase temperatuuriga ruumi. Siidriga sama lugu.
Veini tegemiseks kasutan tavalisi klaaspunsusid(25 ja 30L) ning mulksutajaks punsule kaela seotud 0,5L plastpudelit.
Peale veini mulksumise lõpetamist peaks punsu sulgema ning laskma seista paar kuud, siis villida väiksematesse pudelitesse ning lasta keldris veel paar kuud seista alles siis on saavutanud õige maitse.
Kõik Minu tehtud veinid on tulnud täiesti selged/klaarid, maitsvad ning naturaalsed.
Ise ma veini eriti ei joo, kuid teha ning maitsta meeldib väga ning just erineva koostisega veine. Parim on ikkagi põldmarja vein.
Naised joovad ja kiidavad .
Hea vein tahab ikka aega, alla aasta ei kipu ikka veini valmis saama.
Ats.
Hea veini tegemiseks on vaja aega ja ühtlase temperatuuriga ruumi. Siidriga sama lugu.
Veini tegemiseks kasutan tavalisi klaaspunsusid(25 ja 30L) ning mulksutajaks punsule kaela seotud 0,5L plastpudelit.
Peale veini mulksumise lõpetamist peaks punsu sulgema ning laskma seista paar kuud, siis villida väiksematesse pudelitesse ning lasta keldris veel paar kuud seista alles siis on saavutanud õige maitse.
Kõik Minu tehtud veinid on tulnud täiesti selged/klaarid, maitsvad ning naturaalsed.
Ise ma veini eriti ei joo, kuid teha ning maitsta meeldib väga ning just erineva koostisega veine. Parim on ikkagi põldmarja vein.
Naised joovad ja kiidavad .
Hea vein tahab ikka aega, alla aasta ei kipu ikka veini valmis saama.
Ats.