02-12-2014, 00:56 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-12-2014, 01:00 AM ja muutjaks oli Mart Laanelepp.)
Ma just tahtsingi küsida et kuidas sa küttesegu paika said, aga ega karpaga ei olegi midagi head loota. Karpast imesid küttesegu läbi? Eestis mõnda üksikut autot tean mis tänaval karpa+turboga on liikunud, kuni omanik on aru saanud et ilma sissepritseta ei ole lootustki korralikult käima saada. Ise arvan ka, et ajaviiteks võib karpaga mootoreid pilbasteks lasta aga kui mingit reaalselt kasutatavat tulemust soovida tuleb see paarsada euri Megasquirdi eest välja käia ja peale keevituse jootekolviga ka sõbraks saada
Ise olen ühe Volga mootori MS-iga käima pannud, küll ilma turbota. Mootor käis tunduvalt ühtlasemalt ja vahe kütusekulus oli märgatav. Kahjuks oli mootor stendis mitte autol, konkreetset mineku vahet ei oska pakkuda. Tippvõimsuse mõõtmine jäi ka ära mootori tervise huvides.
Vene mootor+ MS+ turbo komplekte liigub Eesti teedel mitmeid, mina tean paar Ladat ja Mosset. Suvel Mosseklubi kokkutulekul oli must kastikas, millel oli ka lisa õlipump tehtud mingist roolivõimendi pumbast.

Ise olen ühe Volga mootori MS-iga käima pannud, küll ilma turbota. Mootor käis tunduvalt ühtlasemalt ja vahe kütusekulus oli märgatav. Kahjuks oli mootor stendis mitte autol, konkreetset mineku vahet ei oska pakkuda. Tippvõimsuse mõõtmine jäi ka ära mootori tervise huvides.
Vene mootor+ MS+ turbo komplekte liigub Eesti teedel mitmeid, mina tean paar Ladat ja Mosset. Suvel Mosseklubi kokkutulekul oli must kastikas, millel oli ka lisa õlipump tehtud mingist roolivõimendi pumbast.