02-03-2004, 12:47 PM
Põhiline seisukoht on siin, et miks nii lõhkuda, parem andke (tasuta) mulle või seisku lihtsalt niisama, peaasi, et Emexisse ei jõuaks või romurallile ei satuks.******OK soovid tasuta.Kevadel kui lumi suland anda ära TASUTA Eraz täitsa taastatav ilma moto ja käigukastita.*******
Aga: keegi ei jõua kunagi korda teha kõiki vanu autosid. Kümme vana auto kokkuvedamine ei ole raske. Nende korda tegemise tõenäosus on aga kaduvväike. Palju projekte on siingi foorumis jõudnud tasemele, et masin liigub ja omab ülevaatust/kindlustust? Minugi neljast sõiduvahendist läheneb vaid üks sellele tasemele. Ja seisev auto ei lähe üldjuhul paremasse olukorda.
Teine asi. Kui palju on siit foorumist läbi käinud masinaid, mida on pakutud müüa ja mille hindki pole hull? Päris palju. Palju neist tegelikult uue omaniku on leidnud? Ma arvan, et oluliselt vähem. Enda kogemus: Pobeda kere. Pakkusin Börsis ja foorumis hinnaga 1K ja 500 krooni. Huvitundjaid oli, tahtjaid mitte. Hinnaga 0 krooni sama lugu. Tulemus: see masin läks ka romuralli auto ehitamiseks. Võib-olla on see sama sinine piltidelt.********************************************************************** NB.Asp.See sinine ei ole sinu auto.See on minu oma millel oleks tulnud väljavahetada terve põhi.Sinu oma on ilusti alles .Seisab suures garaashis.********* Kus olid siis kõik need, kes ihu ja hingega Emexi ja romuralli vastu heitlevad???
Kokkuvõttes: parem maandagu inimesed oma agressiivsust romurallit vaadates, kui tänaval liigeldes. Romuralliga tegelejaid ajukääbikuteks ja idiootideks sõimamine ei näita selle tegija empaatiavõimet.
Üldiselt olen sinuga nõus.