16-01-2015, 10:14 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-01-2015, 15:14 PM ja muutjaks oli Basilio.)
(15-01-2015, 22:41 PM)Martti Kirjutas: Nii ta on jah, ja kui keegi kaugemalt külla tuleb, siis tead et järelikult on nädalavahetus kätte jõudnud. Liiga kaua kauges maanurgas viibides(nädala jooksul inimesi ei näinud) hakkasin iseendaga rääkima. Pidavat normaalne olemaNagu on öelnud klassikud: "Hääled minu peas kinnitavad, ma olen täiesti terve!"

Aga nädalavahetuse kuulutamine maal jõuab oma õuest kaugemalegi. Maale kultuuri toomist ma juba kirjeldasin. Unustasin vaid mainida, et lisaks põhjakeeratud volüümiga lustikummutile tuuakse sõbra naabritele kilulinnast kaasa ka mingi vastik penirakats, kes jaksab hommikust õhtuni lõuata. Nagu üleskeeratud. Õnneks pakitakse see lendav tsirkus pühapäeva lõunaks väikebussi ja sõidab kilulinna poole tagasi, sest tee on pikk. Kuradi õnnis vaikus on siis sõbra juures maal! Lehtede sabin ja putukate lendamine on kuulda. Vahel lööb lausa kõrvad lukku. Kuna ise elan mõnekümne meetri kaugusel VIA Balticast, kus iga kolmas auto on rekka, siis oskan neid vaikusehetki hinnata. Ning ei saa aru, miks enamus loodusesse kippuvaid inimesi veavad kaasa selle, mille eest nad põgenevad. Piknikul ja rannas peab ka lustikummut möirgama ja elajalik kisa käima.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.