24-01-2015, 11:45 AM
(23-01-2015, 23:15 PM)Jossu Kirjutas: ...
Värdjas riik, pole ime, et siit nahhui kõik lähevad. Joppenpuhh
...
Ma loodan, et Sul hakkas nüüd parem. Said ju jälle Pahale Riigile kannaga näkku panna. Selmet rammusaid kasumeid teenivate kindlustusfirmade kapsamaale sinna kuuluv kivi läkitada.
Ükski netis kindlustus müüv putka ei saa hakkama vähegi probleemse asjaga. Siin riiki sõimata pole väga mõtet - pigem tuleb peksta vahendajaid, kes oma andmebaase ei saa ühildatud. Täpselt samamoodi ei saanud ma ostetud haagisele netis omanikuvahetuse tegemise järel kindlustust teha ei iizi.net kaudu ega Ergo netiteeninduses. Kui oma tagumendi putkasse vedasin, siis vabandati küll, et enamasti ikka toimivat, llihtsalt minul ei toiminud. Huvitav, et juba neljas kord ei toiminud - olen korduvalt üritanud seda vahenduskeskkonda tarbida.
Probleem oli lihtne: kindlustuse andmebaas ei lase teha midgagi, kui kehtiva poliisi ja LRB andmed ei klapi. Et ei tekiks mingit jama kindlustajale, siis lihtsalt ei lasegi muuta. Tahad kasutada, võta jalad tagumiku alt välja ja tule inimeste sekka.
Swedbank on paraolümpia: väljast pole vigagi, kuid päeva lõpuks oled end ikkagi ära nikastanud. Kusjuures huvitav on see, et samadele omanikele kuuluv SEB on palgasaajale tunduvalt taskukohasem...