04-02-2015, 11:17 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-02-2015, 11:20 AM ja muutjaks oli unimüts.)
(04-02-2015, 09:21 AM)Meistrimees Kirjutas: Olen seda lindivahetust kunagi kooli õppesõiduks mõeldud traktoril teinud. Ja sai tagakaanest ära tehtud.
Pole vist inimest, kes ei suudaks seda linti seal vahetada ka ilma käist maha võtmata.
Küsin vastu. Kuidas pesed puhtaks käise sees oleva õli tolmu? ja kuidas vahetad kaks simmeriit?? Lõikad pooltelje võlli pooleks ja tekitad ime võtmed?
Sorry on külll jah võimalik linti ka ilma külgülekande mahavõtmiseta ära vahetada, kuid aasta pärast vahetad linti uuesti, kuna simmer lekib ja õlitab lindi libedaks. Kui kabiin ka peal siis eriti jura seda käist maha võtta.
(04-02-2015, 00:30 AM)saarrand Kirjutas: Kuidas kahest erinevast postitusest korraga tsiteerida saab?
Ise olen teinud reply nupu abil. Kopeerid terve teksti, siis back ja võtad teise kirje reply'ga ette ning pastetad kaks tsitaati üksteise alla. Saab kuidagi teisiti ka, kuid see meetod on mul toiminud.
Mingi tsitaadi poolitamiseks saab kasutada "edit" kiire muutmine varianti. Siis näitab need quoted ära ja nendega mängides saab ühe tsitaadi juppideks võtta.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.