07-02-2015, 13:55 PM
(07-02-2015, 11:05 AM)motamees Kirjutas:(06-02-2015, 13:37 PM)olli Kirjutas: Ma ise kardan, et Tzi peenikesed pitsalõikurid väga lisamassi ei kanna. Pehmema peal vajuvad lihtsalt läbi...
võrrelda neid kahte omavahel, siis TZga pole nagu teha midagi.
Ainuke asi, mis temaga teha kannatas oli freesimine. Muud asjad on rist ja viletsus.
Egas ma mõtsas kasutagi neid pitsa lõike,tegelt ongi jäänud need seisma riiulile.Las vedelevad vbl.lääb veel kunagi vaja,põllutöödel saab vahest neid kasutada.Hobu äketega vahest vaja küntud maad siluda,siis krudin jälle alla need.Uaasiku velgedele ajan mingi aeg 325/65 R 15 peale,siis pole enam väga ohtu,et kuskil läbi vajub.Ennem vaja muidugi veljed laijemaks venitada.
Maite kas on niiväga mõttekas Nivat ja TZ oma vahel võrrelda koorma tõmbamis suutlikuses.Ise olen muidu TZ väga rahul,mõtsas puude vahel sellega paras nikerdada,tahaks näha mis see Niva metsas teha suudaks?Et pm.ma läheks siis ees oma trakaga ja niva tuleks järgi,samades jälgedes

Olen ka ise mõelnud käru vedama panemisele,aga vist pole sel suurt mõtet,traka jõuab vedada küll.Tihune koorem paras tal vedida.Aga vot tõstuk kui selline oleks vast ägens,kui kunagi mingit aega tekib siis teen asja ä.Peab võtma snitti ATV käru pealt Vahva Jussi 320 või Contry näit.ja mõõdud,siis pole tarvis väga kõike asju ise leijutada.