09-02-2015, 20:05 PM
Mul on 15 aastat olnud kasutusel TZ14. Pisike sell on olnud truu abimees vaatamata oma olematule mootorile. Kohe kui see sai soetatud, sai tehtud mootori remont, vahetatud vänt, saaled, rõngad, õlipump ja peale seda ei ole peale õlivahetuse ja tavamäärimise midagi vaja teha olnud. Talvel lükkan lund, suvel niidan orginaalniigukiga ca. 1 ha., väikest viisi saab künda ka. Käru on samuti tavakasutuses aga kõige asisem asi on mullafrees. See teeb peenramaast mannavahu. Töötunde tuleb aastas vast 150-200. Manööverdamise ja läbuvuse poolest on see aparaat 5+. Talvel lükkan põllule teeservadesse ka tuisutõkked, isegi kui on 50-60 cm lund. Tera veic üles ja läheb kui loom.
Käivitub -15 kraadiga iga kell ja ega külmema imaga tavaliselt lund ka taevataat alla ei viska. Ja auto käru peale on ka aetud kui vaja vanavanemate poole sõita mannavahtu tegema.
Minu poolt küll täiesti positiivsed sõnad sellele tsehhikale.
Käivitub -15 kraadiga iga kell ja ega külmema imaga tavaliselt lund ka taevataat alla ei viska. Ja auto käru peale on ka aetud kui vaja vanavanemate poole sõita mannavahtu tegema.
Minu poolt küll täiesti positiivsed sõnad sellele tsehhikale.