26-03-2015, 19:23 PM
nu jaa... eks on ilmas ka kaupluseid erinevaid - kes käib Prismas, kes Konsumis, kes Selveris.... Samamoodu on ka internerinduses - kes tsekkab Kuldses Bõrsis, kes Soovis, lisaks on igatsugu muud lehed ja ohvoorumid
. Igaühele midagi, kellele mis meeldib ja sobib. Mitmekesisus ja võimaluste rohkus on minu meelest ainult teretulnud nähtus, pole ükski neist võimalustest saatanast sündinud, ikka inimeste loodud ja inimeste jaoks. Pealegi - valikuvabadust pole meil keegi piirama hakanud. Kui ei meeldi - astu edasi ja ära rega end sinna, mis vastumeelt on.
Saatanast on mu meelest aga see, et paljud üritavad FB võimalusi kurjasti kasutada ning nn "monkeybusinessi" harrastada. Seda on hakatud ka juba piirama - maksuamet on asja lähemalt vaatama hakanud. Ja hästi teevad - seal, paljudel lehtedel, üritatakse selgelt äri ajada ja maksudest kõrvale hoida.
. Igaühele midagi, kellele mis meeldib ja sobib. Mitmekesisus ja võimaluste rohkus on minu meelest ainult teretulnud nähtus, pole ükski neist võimalustest saatanast sündinud, ikka inimeste loodud ja inimeste jaoks. Pealegi - valikuvabadust pole meil keegi piirama hakanud. Kui ei meeldi - astu edasi ja ära rega end sinna, mis vastumeelt on. Saatanast on mu meelest aga see, et paljud üritavad FB võimalusi kurjasti kasutada ning nn "monkeybusinessi" harrastada. Seda on hakatud ka juba piirama - maksuamet on asja lähemalt vaatama hakanud. Ja hästi teevad - seal, paljudel lehtedel, üritatakse selgelt äri ajada ja maksudest kõrvale hoida.