26-03-2015, 22:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-03-2015, 22:59 PM ja muutjaks oli maitus.)
Ma tahaks veel siin välja öelda oma subjektiivse arvamuse selle FB saidi kohta. Olen kolanud ringi ka sepetsiaalselt põllumeestele mõeldud foorumites. Suht surnud kohad on need, ja neis, mis veel hingitsevad, müüakse hirmkallist ja moodsat tehnikat, mis sadu ha -id ära peavad kündma, äestama jne. Selliste vanade põllutöörontidega ei ole neisse foorumitesse asja. Meie foorum siin kestab minumeelest ka just ainult sellpärast, et siin on tehnikat seinast seina. Nii ongi FB- ki tekkinud selline sait (sisering), kuhu regavad inimesed, kes elavad maal ja tegelevad väikselt potipõllundusega ja mitte ei keskendu niipalju ärile müügi ja ostmise näol, kui vast pigem teineteise aitamisele. Inimestele, kellel niikuinii FB-is konto on, tuleb kohe teade kui keegi on midagi kuulutanud ja nii on väga mugav - ka ise kuulutada ja oma soove avaldada. Sarnaseid eraldi lehekülgi on FB-is terve rida, nii maavarade, käsitöö ja mille iganes kohta. Ühesõnaga inimeste ringid, keda seob ühine huvi. Ma ei näe palju vahet siinse foorumiga.