28-03-2015, 11:33 AM
Tõesti, kõik on puhta per ses! Riik koorib mingeid makse, noori mehi sunnitakse kõige kiiremal ja magusamal ajal kroonut teenima, poliitikutel ja ametnikel lastakse päise päeva ajal koos korralike ja normaalsete inimestega ühte õhku hingata ja ajada suust välja, mis sülg üles toob... Selle asemel, et maksta neile, kes ei taha tööd teha või ka neile, kes ei taha isegi tööl käia (nagu mina) piisavat abiraha, et ennast arendada ja hobidega tegeleda
Õnneks on vähemalt siin foorumis tarku mehi piisavalt, kes regulaarselt juhivad valitsvale korralagedustele ja sigadustele tähelepänu ning aitavad kurts ja kritiseerida!
Ilma selliste tublide ühiskonna- ja majandusteadlasteta oleksime ikka täiesti põhjas juba. Õnneks pole eesti mehemeel ja talupojatarkus veel lõplikult kadunud ega maha trambitud.
Äkki peaksime vaatama ajalukku, on olnud palju suuri mõtlejaid, kes on pakkunud häid lahendusi, Vladimir Iljitš, batka Mahno, Suure Prantsuse Revolutsiooni teoreetikud ja praktikud, kelle nimesid ma igaks juhuks ei hakka kirjutama, kuna hgaridus on puudulik.
Oma õnnelikust noorpõlvest mäletan aega, mil polnud aktsiise, teemaksusid ega ülearuseid erakondi, kõik andsid omalt poolt vastavalt võimetele ja said vajaduste kohaselt! Kas me sellist....

Õnneks on vähemalt siin foorumis tarku mehi piisavalt, kes regulaarselt juhivad valitsvale korralagedustele ja sigadustele tähelepänu ning aitavad kurts ja kritiseerida!

Äkki peaksime vaatama ajalukku, on olnud palju suuri mõtlejaid, kes on pakkunud häid lahendusi, Vladimir Iljitš, batka Mahno, Suure Prantsuse Revolutsiooni teoreetikud ja praktikud, kelle nimesid ma igaks juhuks ei hakka kirjutama, kuna hgaridus on puudulik.
Oma õnnelikust noorpõlvest mäletan aega, mil polnud aktsiise, teemaksusid ega ülearuseid erakondi, kõik andsid omalt poolt vastavalt võimetele ja said vajaduste kohaselt! Kas me sellist....