I Mannergute Mõõduvõtt 24.05

Eelregistreerimine avatakse homme, 1.aprilli hommikul kell 09.00 (EET)

NB!Kiiremad registreerijad saavad alustada mannergu testimist mõni meeter stardijoonele lähemalt, kui aeglasemad registreerijad.
Aga see pole veel kõik! Lisaks saavad kiiremad registreerijad valida omale ilusama unikaalse kolmekohalise numbri.

Lisan veel noppeid populaarsematest korduma kippuvad küsimustest:

Auto dokumendid on .....(pikk arusaamatu igav jutt nende puudumisest).
Küsime vastu: kuidas autot utiliseerida plaanitakse? Kui sul on piisavalt dokumente, et vanarauaks viia, on sul ka piisavalt dokumente, et tõestada auto omandisuhet. 

Ma ei tea mis on mu auto tühimas. Sad
Kui auto on eesti registris, siis on see kirjutatud tehnilisse passi või saab toksida auto numbrimärgi maanteeameti kodulehele, kust vastav informatsioon välja tuleb. Kui auto ei ole eesti registris, peaks see olema kirjas ka masina välismaises tehnilises passis. Eksootiliste tehniliste passide puhul, kus seda märgitud ei ole, tegeleme juhtumipõhiselt.

Mis saab, kui mu auto katki läheb ja ma seda koju ei taha/saa viia?
Kui on vajadus taagast vabaneda, on võimalik jätta auto auto24ringile, kus see tasuta utiliseeritakse. Selleks tuleb ürituse lõppedes sellest korraldajale märku anda ning vormistatakse utiliseerimiseks vajalikud paberid.

Kas ma coiloverit, polüuretaanpukse jms juhitavuse parandamise tuuningut tohin teha?
Ei. Mannerg peabki kurvis korralikult kalduma. Igasugune kiiruse (ka kurvikiiruse) tuuning, mis erineb originaallahendustest ei tule kõne alla. Kui see ei ole mingil põhjusel võimalik või mõistlik läheneme asjale juhtumipõhiselt.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
I Mannergute Mõõduvõtt 24.05 - Autor: HenrikE - 16-03-2015, 14:49 PM
RE: I Mannergute Mõõduvõtt 24.05 - Autor: HenrikE - 31-03-2015, 15:45 PM
RE: I Mannergute Mõõduvõtt 24.05 - Autor: HenrikE - 01-04-2015, 09:00 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne