02-04-2015, 10:37 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-04-2015, 10:40 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
(30-03-2015, 16:19 PM)pvr Kirjutas: T2 sillaga (sarnane konstrui pisiasjades erinevused) kogemus ütleb, et kui enne ei võta lahti siis pärast ikka peab.
miks täpselt - kas liiv ronis kohtadesse, kus ta olema ei peaks? Kas katsid avad, kummiosad jms ohustatud kohad ikka enne pritsi korralikult ära? Mul on pritsi-eelsete ajutiste katteplekkide tegemine ning "teibituuning" (kus vanad töökindad on hea abimaterjal) juba päris käpas

järgmisel nädalal saavad metallitööd tehtud ja loodan nädalavahetusel põhja ja sisu kruntimiste ja äkki ka värvimisteni jõuda. Ehk jõuab - suurim suht tundmatu muutuja on ajakulu osas sisu: seal on mul veel vaja asju eemaldada (laepolster, armatuur. Äkki lausa kogu juhtmestik). Üheltpoolt võtavad nipet-näpet nokkimised kohati ulmelise aja, teisalt võib teoreetiliselt nt laepolstri alt midagi "huvitavat" välja tulla

proovin ära epokrundi, mida ma seni üldse kasutanud ei ole. Haljad metallpinnad saavad mul niiehknaa roostemuunduri, mille jäägid messingkettaga enne krunti maha harjan - happekrunt jääks ilmselt muunduri-hapet dubleerima ega annaks oma sihipärast lisaefekti.
värv tuleb originaalilähedane. Ehk siis pinnakas. Nimi on "Sea Blue", kood L360. Netiotsingu antavad tumedamas toonis masinad on õiget värvi. Näiteks see. Mulle meeldib - nostalgiline, aga samas ok väljanägemisega. Tehasetoonides sisuga (mis on mul esialgu küsimärk) sobib väga hästi.
Spies&Heckeri puhul on värvi kohta info olemas. Pinnaka retsepti (aastast 1959) järgi otseselt segada ei saa, niiet tuleb siiski retsepti+ näidise abil segada ja kontrolliks võrrelda.
plaan on, et järgmisel nädalal võrdlen esmalt nn teoreetilist proovi mõne plekiga, selle võrdluse tulemuste põhjal segab vajadusel natuke muudetud toonis esimese värvilaari. Esimene laar läheb nn tavaolukorras peidetud pindadele (mootoriruum, pagasiruum) ja salongi. Äkki ka põhjale. Vajadusel korrigeerib selle põhjal veel eksterjööri värvi.
muidu esiti tahtsin millegipärast põhja mustaks võõbata. Seni olen oma masinatel nii teinud ja ka netist leitavatel piltidel on see must - on kuidagi ainsa võimalusena kinnistunud. Uurin seda asja veel lähemalt.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"