07-04-2015, 09:47 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-04-2015, 11:40 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(06-04-2015, 21:56 PM)maitus Kirjutas: No lõpuks on keegi ka minuga sama meelt !
http://www.virumaateataja.ee/1071716/ein...rge-uskuge
Emotsionaalne kirjutis . Kohe näha, et kodanikul on värsked muljed. Hurraa, edasi. Igatahes. Ning makse maksab vaid loll. Kes oma saamatuses on siia jäänud. Oi, kuidas säärane suhtumine mul sita keema ajab...
OK, teeme revolutsiooni ja lööme raisad mättasse. Kuhjame Lossi platsile ja valame salakütusega üle ning paneme virnale tule otsa. Tantsime ümber lõkke ja laulame ammuunustatud vabaduselaule. Kes suudab. Kas teate, kuidas põlev liha lehkab? Mina tean... Ei suuda.
Aga edasi? Kaks päeva toimib elu inertsist. Võib-olla kolm. Seejärel läheb huvitavaks... Ei, mitte anarhia mõttes. Selle vastu on rohtu Vaid selles mõttes, et kes pukki ronib... Ja kohe kindlasti ronib keegi.
Matrix tuleb ju taaskäivitada...
Ministrikohtade jaotus näitab, et praegusel valitsuskoalitsioonil puudub soov midagi muuta. Eesmärk on (Paeda häälega Piusi ettekandes) "pingutada 9 aastat selle nimel, et teha mitte midagi". Või 4 aastat, nagu meil perioodiks on. Pärast tulgu või vähemusvalitsus. Haridusminister Ligi ja maaeluminister Kruuse - huvitavaks läheb juba üsna varsti.
Tuletan meelde, et poliitikute tööandjaks on rahvas. Ning iga keha on nii laisk, kui ülemus laseb sel olla. Mäletate, kelle poolt hääletasite 1. märtsil? Vat sellele oma tähele- ja ettepanekud saatkegi. Veel parem - minge kohale ja haarake lipsust/kaelasidemest. Ja küsige: "Mida Sina oled selle kuu aja jooksul teinud minu heaks?".
Ah, et valitu ei saanud sisse? Ei saanud minu valitugi. Aga nende pundist sai küll. Meil valitakse parteisid ehk maailmavaadet. Vat maailmavaate alusel haarakegi enda esindajal hellast kohast... Jälgige ainult, et haaramine oleks proportsionaalne ja tekitatud valu oleks võrreldav tõstatud probleemi tõsidusega.
Tõsiselt, ärge laske valitud riigikogulastel olla laisk ja ajada oma asja. Nad on seal ajamas Meie raha eest Meie asja!
Ning koalitsioonilepingu mustandit lugedes on selle kõristhaaramisega juba kiire:
http://poliitika.postimees.ee/3147897/ta...u-leppinud