08-04-2015, 20:46 PM
(08-04-2015, 17:21 PM)mlsluik Kirjutas: Filter muidugi tagasivoolule, ise olen filtri korpuseid veoka lammarist ikka toomas käinud, küsin tavaliselt kõige soodsamat tükki millele Baldwin'i filter külge läheb... Hiljem filtrit vahetades ei pea end ogaraks maksma... Aga see juba dela tehniki, kellele meeldib elementi vahetada, kellele element koos korpusega jne..Kas need veokate õlifiltrid, mida ma saan aru, et kastutad hüdrosüsteemis, on tegelikult mootoriõli filtrid? Ja mis veokate omad sel juhul sobiksid?
Ühesõnaga paagid tulevad külili, et tagumik näha oleks ja filter tagasivoolule, et kvatitatsiooni vältida

Meli666 pakutud variant, et panna filter pealevoolule on muidugi selles suhtes ahvatlev, et see kindlustab puhta õli sattumise pumpa, aga kui ise peoga liiva paaki ei viska, siis ei peaks tegelikult see sodi sinna paaki ka kuidagi saama ja sisuliselt on ju filter süsteemis ikkagi sees- jagaja ja pumba vahele jääb see filter ju nii või teisiti, olgu siis enne või pärast paaki. Seda enam, et minu roostevaba paak ka ei roosteta, aga ega õlipaak vast ei roosteta seestpoolt niikuini.