3. seeria Pobi pruun rool

Niipalju, kui ma Vene avarustelt (veeb + foorumid + kirjavahetus + kirjandus) olen suutnud välja uurida, ei hakatud 4x4 M72 jaoks palju spetsiaaldetaile välja töötama. 72d valmisid nii, et osadel valmistatud Pobi kerdedel tehti mõned sõlmed teistmoodi ning lisaks 69 tükkidele valmistati ka mõned spets-agregaadid, jällegi 69 tükke maksimaalselt ära kasutades. Ning salong polsterdati tekstiili asemel dermatiiniga. Siia juurde arvata M72 kirju kandvad sildid. Tootmismaht oli ju M-20B (3. seeria) kõrval ülitühine - Pobide maht saavutas just 1955 ju oma lae.

Plastsisu (sh rool) võeti 72 jaoks vast küll traditsiooniline 3. seeria Pobi oma, mida oli arvatavasti kusagil masskogustena Pobide liinilk kokkupanemiseks toodetud. Ka ajaliselt valmistati 72 ju Pobi 3. seeria ajal.

(Kollakas)valge sodi pruuni rooli peal võib vabalt olla mitte algne, hilisema värvkatte alt väljavahtiv värvus, vaid \"õitsema\" läinud koht (ka minu pruunil roolil on ühel kohal olnud probleeme õitsemisega ja see koht on säärane kollane).

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9,  oleme septembris avatud L,P 11-18
Vasta

Sõnumeid selles teemas
3. seeria Pobi pruun rool - Autor: valdo - 09-03-2004, 15:08 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne