29-04-2015, 09:52 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-04-2015, 09:53 AM ja muutjaks oli maitus.)
(29-04-2015, 09:33 AM)v6sa Kirjutas:(29-04-2015, 00:34 AM)maitus Kirjutas: ...
13 tolliseid põllutehnika rehve ei olegi olemas. On 12 ja siis 14- ehk peab siis 14 veljed vaatama ja ümber tegema.
Miks Sa just põllutehnikarehvi otsid? Palju Marta esiteljele koormust tuleb?
Minu soovitus: 14" kaubikurehvi liigub, madalaprofiilset 15" rehvi ka. Teed endal elu lihtsamaks. Niikuinii libedal/plägas rehv libiseb ja väiekse traktori all kestavad ka autorehvid, kaubiku omad seda enam.
Mis rummu poldijaotus on?
Ümbertegemiseks võin pakkuda 12" kulunud siksaksmustriga Fordi veljel olevaid õhkupidavaid põllumajanduslikke rattaid. Välisläbimõõt tuleb õhtul PS peale. Oli enam, kui pool meetrit.
Põllurehvi otsin sellepärast, et see pidavat põllul paremini keerama, kuna tal on ringiratast sooned sees, mis hoiavad külglibisemie eest. Autorehv pidi ennast muda täis tõmbama ja keeramisvõime ära kaduma. Teljekoormus ei vääri üldse märkimist

Probleem, on tegelikult velgedes. Mul on need ümber tehtud, nii, et rummukinnitused on velje sees rummupoolse küljega tasa pandud, sest sild ei anna niipalju laiemaks teha, et tavalise veljega ratas keerama mahuks. Rummu poldijaotust ei oska öelda, aga mul istusid sinna otsa Volga veljed, millede sisud ma siis ära kasutasin. Velg ise on aga 13 tolli ja see ongi probleem.
Praegune rehvi kõrgus on 63 cm, vaja oleks aga nii~ 70-75.