30-04-2015, 14:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-04-2015, 14:02 PM ja muutjaks oli kristjan_l.)
(17-10-2010, 17:47 PM)_rein_ Kirjutas: Tere
Olen kasutanud maitselt mitte sobivate veinide puhul destileerimis meetodit.Peale kahekorset destileerimist on maitse kõigile meeldinud.
Tõsijutt. Ise panin pärast esmast destilleerimist pisut suhkrut veel juurdegi, et magusamaks ja kangemaks läheks. Et esmase destilli ajaks jõulud läbi, võib sekka visata ka glögijoogi pärasid, see muidugist maitse asi.
Kindlasti ei maksa kohkuda asjaolust, et vein pärast esmast destilli kohe ei mulksu. Vaja vaid pisut soojemat ruumi ja/või aega.
K.
Edit: et gost nagu vintage?
56 Packard Clipper
66 Ford Mustang HT
76 VAZ 2103